beats by dre cheap

Klinsmann:Želio sam zamijeniti Podolskog za Olića

[IMG]http://i40.tinypic.com/1zzj91t.jpg[/IMG]

Sedam tjedana nakon što je dobio otkaz u Bayernu bivši trener bavarskog kluba Jürgen Klinsmann i dalje je razočaran svime što se događalo tijekom njegova boravka u Münchenu...

 U intervjuu Bildu Klinsmann se osvrnuo na pogrešne poteze vodstva kluba, a nama je posebno zanimljiva rečenica o hrvatskom reprezentativcu Ivici Oliću... - Još sam u prosincu predložio da odmah zamijenimo Podolskog za Olića, ali prevladala su drugačija mišljenja – kazao je Klinsmann koji je očito smatrao da bi mu hrvatski napadač mogao pomoći u drugom dijelu sezone.

 Umjesto toga, Olić je do kraja sezone ostao u HSV-u, a u Bayernu će igrati tek od iduće sezone, dok je Podolski prešao u Köln kod našeg Zvonimira Solde. Nakon što je u travnju dobio otkaz, Klinsmann je u nekoliko navrata davao izjave u kojima je do izražaja dolazilo njegovo razočaranje. Čak je na kraju prvenstva spomenuo da bi Bayern s njim na klupi sigurno bio prvak. I dalje je uvjeren da ga uprava kluba nije slijedila i da on nije glavni krivac za loše rezultate bavarskog ponosa u prošloj sezoni.

 - Sedam, osam, možda i devet novih igrača u Bayernovoj svlačionici dokazuju da se za lanjske rezultate ne može kriviti samo trener – poručio je, među ostalim, Klinsmann u Bildu.


preuzeto sa: [url]http://bayernmunchen.prophp.org/[/url]

FC Bayern Munchen
http://dooe.blogger.ba
21/06/2009 11:53